ЗА CASSIA TOUR

С нас може да се отправите към неизвестното, да изпитате нови емоции, да получите нови знания и да видите всички онези уникални кътчета от света, за които сте мечтали. Тук ще намерите многобройни и разнообразни оферти за почивки и екскурзии със самолет и автобус, сватбени пътешествия, речни, морски и океански круизи, пътешествия с влак, екзотични пътувания, Last minute или Early booking оферти, хотели, самолетни и автобусни билети. Наш приоритет е професионално и компетентно да реализираме желанията на нашите клиенти. Ние сме с повече от 15 годишен опит в областта на изходящия и вътрешния туризъм. Опитът, натрупан през годините, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на работа с най-големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията, споделяни от многобройните ни клиенти, прецизен подбор на хотелите, които предлагаме и които в повечето случаи сме виждали лично, както и индивидуален подход към всеки клиент.
Традиционно, за служителите на агенцията, е и участието в десетки информационни турове до дестинациите, които предлагаме, с цел запознаване на място с избраните дестинации, хотели, допълнителни екскурзии и всякакви други подробности свързани с предлаганите от нас пътувания.
Освен почивки и екскурзии, ние организираме индивидуални, бизнес и ВИП пътувания, шопинг турове, голф почивки, спа почивки, ски почивки, селски и еко туризъм, винени турове, концерти в чужбина, дайвинг турове, спортни мероприятия и тренировъчни лагери и още много други.
За нас всеки клиент е специален със собствени желания, нужди, предпочитания и мотиви за пътуване и ние успешно предлагаме пълна гама от туристически услуги, за Ващето удовлетворение. Нашата цел е да Ви осигурим първокласно туристическо обслужване на конкурентни цени. 
Заповядайте в нашите офиси в София, Пловдив, Хасково и Кърджали, където ще можете да получите най-подробна информация за всичко, което предлагаме. Ако това Ви е невъзможно е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната поща да ни кажете от какво се нуждаете и ние ще Ви предоставим цялата необходима информация, като Ви предложим най-доброто!
За запознатите, коя ще е следващата дестинация, период, хотел и тип пътуване, сме разбработили нашият уеб сайт, в който може сами да намерите търсеното от Вас, сами да резервирате и платите Вашата резервация.
 
Елате, изживейте и се наслаждавайте на ваканцията си с нас !!! 
 
Туристическа агенция Cassia Tour e лицензиран туристически агент и туроператор от Държавната Агенция по Туризъм от 2007 г.
 


Касиа Тур ЕООД изпълнява проект по процедура BG16RFOP002-2.092-0283-C01 Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, финансиран от ОП Иновации и Конкурентоспособност 2014-2020.

Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма, като периода на изпълнение е от 21.12.2020 до 21.03.2021.

Общата стойност на проекта е 43905,54 лв., от които 37319,71 лв. европейско (85%) и   6585,83 лв. национално съфинансиране (15%).

С изпълнението на проекта се постигнаха следните резултати -  осигури се нормално функциониране на дружеството и запазване на работните места. 
 

BG16RFOP002-2.095-2327 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“

Проект „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“ се изпълнява по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г., процедура за подбор на проекти BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“, Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”, управлявана от Министерство на икономиката. Проектът се съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кратко описание на проекта:
Настоящата процедура е насочена към микро, малки и средни предприятия, които са икономически засегнати от наложените ограниченията във връзка с пандемията COVID-19. Тези категории предприятия са основна и водеща сила за развитието на конкурентно и ефективно производство, и гарантиране на стабилен икономически растеж, както и устойчива заетост.
 
Ограниченията, наложени във връзка с борбата с разпространението на пандемията от COVID-19, засягат най-силно именно по-малките на размер икономически единици, които нямат ресурсите да продължат да функционират и съществуват в подобна усложнена икономическа обстановка.
В тази връзка, фокусът на настоящата процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, в съответствие със специфичната цел на Инвестиционен приоритет 2.2. от Приоритетна ос 2 на ОПИК,  е насочен към най-уязвимите икономически единици, които разполагат с потенциала да се възстановяват и да преодолеят икономическите последствия от пандемията COVID-19, а именно микро, малки и средни предприятия.
В изпълнение на проектът ще доведе до постигане на положителен ефект по отношение на дружеството за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.
Цели на проекта:
Осигуряване на оборотен капитал за регистрирани в Република България микро-, малки и средни предприятия, засегнати от временните противоепидемични мерки, за преодоляване на икономическите последствия.
Обща стойност:  26663,47лв., от които 22663,95лв европейско и 3999,52лв национално съфинансиране.
Начало: 27.01.2021 г.
Край: 27.04.2021 г.