Подаръчни ваучери

Направи уникален подарък от Cassia Tour
 
Понякога сме затруднени при избор на подарък, иска ни се да е оригинален, специален и незабравим. Ние ви предлагаме една чудесна идея - Подаръчен ваучер на желана от вас стойност. Какво по-хубаво от това да поднесете една възможност за избор на мечтана дестинация? За рожден или имен ден, за сватба или годишнина, за поощрение на най-добрите и лоялни колеги, като романтичен жест към любим човек – поводите са безкрай...А защо не и без повод, за да покажете още веднъж на някого колко много означава за Вас.
Подаръчният ваучер е опция всеки сам да реши дали желае SPA уикенд, самолетен билет за любима дестинация, близко или далечно пътешествие до всяка точка на света. За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.
 
Общи правила и условия за ползване на Подаръчния ваучер
 
Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга в офисите на Касиа Тур при следните условия:
 
Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга. Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на Касиа Тур.
Касиа Тур приема предплатените ваучерите от техните притежатели, като приспада стойността на ваучера от стойността на резервираната туристическа услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя.
Касиа Тур приема ваучера по номиналната му стойност при резервиране на предплатени туристически услуги, без ограничения за дестинация, сезон, период и категория на настаняване, отнасящи се за:
пакетни почивки и екскурзии с автобус или самолет в чужбина по програми на Касиа Тур;
хотелски резервации и почивки в България;
хотелски резервации в чужбина;
автомобили под наем;
самолетни билети;
круизи.
Ваучерът може да се използва в указания срок многократно до изчерпване на неговата стойност.
Ваучерът може да се използва и за оферти в промоция като се изисква допълнително потвърждение за това.
Ваучерът може да се преотстъпва при условие, че лично титуляра на ваучера направи резервация за третото лице.
Ваучер с нарушена цялост е недействителен.
Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност. 
Валидността на ваучера е една година от дата на закупуване и не може да бъде удължавана.
 
За допълнителна информация Ви очакваме на познатите телефони и адрес!